Eniştemin öldüğünü duyuyorum

Photo by Skitterphoto on Pexels.com
Photo by Skitterphoto on Pexels.com

Rüya:

Ruyamda Enistemin oldugunu duyuyordum.Sasiriyodum cunku Aglayan yoktu.kuzenlerimi gordum 2 tane sanki herkes acisini icine sindirmis gibiydi.sanki bir ara kuzenlerim aglamak istiyor da aglayamiyordu.gozleri kirmizilasmisti.sonrasinda kendimi birkac saniye tas toprak icinde buldum.onumu gidiyorum fazla.cunku 1.5 metre yuksekliginde falan duz bir tepe vardi.sonra kendimi sanirim evde buldum kuzenim gelinlik giymisti.sonra da uyandim.cevaplarsaniz cok sevinirim.

Yorum:

Rüyanız size yakın zamanda yaşadığınız bir takım sıkıntıların yansıması olarak yorumlanabilir. Aile ya da aile gibi gördüğünüz bir  çevrede yaşadığınız sıkıntılar var. Aşılması güç gibi gelmiş olabilir. Bunun neticesinde belki aşmak yerine vazgeçmeyi düşünmüş olabilirsiniz ancak, aşabileceğiniz aşikardır.

 

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!