Akşamüstü çok sevdiğim eşimle hafif tempoda koşuyorduk

Photo by mentatdgt on Pexels.com
Photo by mentatdgt on Pexels.com

Rüya:

Rüyamda akşamüstü çok sevdiğim eşimle hafif tempoda koşuyorduk. Eşim yabancı uyruklu bir müslüman. Araç trafiğide olan yokuşlu bir caddeye yan taraftan varmak üzereydik.Koşarken eşim hızlandı ve kendisini kaybetttim. Ben aşağı yöne döndüğünü düşünerek koşarak o yönde kendisini aradım. Bulamayınca korkum gittikçe arttı. Dil ve yabancılık problemi olduğundan çaresiz kalacağı korkusuyla eşimi yukarı doğru koşarak aramaya başladım. Temiz ve zengin görünümlü, düzgün konuşan 4 kişilik anne ve babası olgun bir aile yanıma bana eşimi bulduklarını söylediler. Siyah bir cipteydiler. Yolda nerde eşim , nerde dedikçe birazdan eşinizi görürsünüz tarzı şeyler söylüyorlardı. Akşam olmuştu, çıkmaz bir sokağa girdik. Cipi durdurdular. Işığı yanan evlerinin balkonun altındaki açıklığı göstererek eşiniz orda dediler Gittim eşimi bağlamışlar, dizlerinin üstüne çökmüş elleri arkadan bağlı oturuyordu. Onu bulmanın sevinci, yüreğimi parçalayan bir acıya dönüştü.. Onlara neden böyle yaptınız, nasıl kıydınız ona, dünyanın en temiz kalpli insanıdır o, niye yaptınız bu muameleyi dedim. Gözleri önlerinde susuyorlardı. Kendimi çok güçsüz hissettim. Eşimi aldım ve ordan gittim. Normal hayatta böyle bir şey olsa aynı acının beterini yaşatırdım ama bitik hissediyordum kendimi. Bütün bunlar ne anlama geliyor acaba. Saygılar.

Yorum:

Rüyanız, hayatınızda yeni başlamak istediğiniz plan veya projenizde eşinizle birlikte yola çıkacağınıza, ani fikir ayrılıklarınız olacağına, eşinizi dinlemediğiniz için üzüleceğinize işaret ediyor olabilir.

İkinci olarak; başlamayı (başlamış da olabilirsiniz) düşündüğünüz bir işin sizi hayli zorlayacağına işaret ediyor. Hayata bakış açınız değişecek.

Rüyanızda sevdiğinizi kaybetme korkunuzla yüzleşmişsiniz.

Rumuz: Emre
Doğum Tarihi: 28.7.1980

  • Kişilik 1
  • Sosyal Bilinç 7
  • Küresel Bilinç 9
  • Yaşam Döngüsü 8
  • Ders 9
  • İçsel Benlik 8
  • İçsel Çocuk 7
  • Ruh Duygusu 6

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!