Rüyamda iki kapılı evde kalıyorum

8d69a6dae87fd766f69b839ebf1fc2ba.jpg

Rüya:

Rüyamda bir evde kalıyorum. Bu ev benim gerçek hayatta evlatlık verildiğim ailenin evi çünkü planı öyle. Bu evin iki kapısı var ve ben bu kapıları kilitlemeye çalışıyorum ama her seferinde biri kilitlenmiyor dili bozuk oluyor vs. bu rüyayı ara ara ama hep ayni sekilse gördüm sonra ben en son gördüğüm rüyada her ikisinin de kilitlendiğini gördüm sonra uzun süredir görmüyordum dün yine gördüm ama bu sefer kapı tam oturmuyor aşağısı ayrık kalıyor ama kilitleniyor sonra bir kadın diyor kilitleme boş ver diyor olmaz ben böyle rahat hissediyorum diyorum

Yorum:

Bilinçaltınızda hatırlamak istemediğiniz anılar var. Gün yüzüne çıkmak istiyorlar. Buanıları tetikleyen bazı şeyler yaşamış olabilirsiniz. Hatırlamak isterseniz veya hatırlarsanız bir uzmandan yardım alın.

Görsel: https://tr.pinterest.com/pin/502010689692891279

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!