Rüyamda iki kapılı evde kalıyorum

8d69a6dae87fd766f69b839ebf1fc2ba.jpg

Rüya:

Rüyamda bir evde kalıyorum. Bu ev benim gerçek hayatta evlatlık verildiğim ailenin evi çünkü planı öyle. Bu evin iki kapısı var ve ben bu kapıları kilitlemeye çalışıyorum ama her seferinde biri kilitlenmiyor dili bozuk oluyor vs. bu rüyayı ara ara ama hep ayni sekilse gördüm sonra ben en son gördüğüm rüyada her ikisinin de kilitlendiğini gördüm sonra uzun süredir görmüyordum dün yine gördüm ama bu sefer kapı tam oturmuyor aşağısı ayrık kalıyor ama kilitleniyor sonra bir kadın diyor kilitleme boş ver diyor olmaz ben böyle rahat hissediyorum diyorum

Yorum:

Bilinçaltınızda hatırlamak istemediğiniz anılar var. Gün yüzüne çıkmak istiyorlar. Buanıları tetikleyen bazı şeyler yaşamış olabilirsiniz. Hatırlamak isterseniz veya hatırlarsanız bir uzmandan yardım alın.

Görsel: https://tr.pinterest.com/pin/502010689692891279

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!