Rüyamda evli olan kız kardeşim tekrar evleniyordu

pexels-photo

Rüya:

Rüyamda, evli olan kız kardeşim kim olduğunu bilmediğim biri ile tekrar evleniyordu. Düğündeydik. Bir köy düğünü gibi eski bir evin avlusunda kalabalık insanlar ve herkes eğleniyordu. Ben de gayet mutlu, keyfim yerinde, istediğim gibi eğleniyordum. Kız kardeşimin de bu evlilikten dolayı mutlu olduğunu biliyordum ancak sonrasında bilerek uyandım ve nedense rüyaya devam etmek istemedim çünkü epey etkisinde kalmıştım.

Yorum:

Kardeşinizin evlendiği sene yaşadığınız olayların tekrar etme olasılığı var. Bu sene sorumluluklarınızın arttığı bir sene olacak. Evlilik olabilir. Geçmişi gözden geçirin, neye karşı direnç gösterdiğinizi fark etmeye çalışın. Belki de mutlu olmadaktan korkuyor olabilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

altin-yaprakli-labirent-ruya-i

Altın Yapraklı Labirent: Rüya İncelemesi

Parlak mermer duvarlar arasında kaybolan bir labirentte yolculuk ediyorum. Zamanın durduğu bahçede altın yapraklı ağaçlar ve berrak bir nehir var. Nehir kenarında oturan ozanın hikayeleri fısıldadığı bu mistik dünyada neler keşfedeceğimi hayal ediyorum.

ruyada-altin-ve-kaybolan-tas-a

Rüyada Altın Ve Kaybolan Taş: Anlam Ve Yorum

Rüyada bir adamın altın vermesi, beklenmedik bir yerden gelecek paraya işaret eder. Altınların taşlı yüzüğe dönüşmesi, zenginlik ve değerli ilişkiler anlamına gelir. Ancak yüzüğün taşının kaybolması, dikkatli olunması gereken bir konuda uyarıdır.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!