Rüyamda evli olan kız kardeşim tekrar evleniyordu

pexels-photo

Rüya:

Rüyamda, evli olan kız kardeşim kim olduğunu bilmediğim biri ile tekrar evleniyordu. Düğündeydik. Bir köy düğünü gibi eski bir evin avlusunda kalabalık insanlar ve herkes eğleniyordu. Ben de gayet mutlu, keyfim yerinde, istediğim gibi eğleniyordum. Kız kardeşimin de bu evlilikten dolayı mutlu olduğunu biliyordum ancak sonrasında bilerek uyandım ve nedense rüyaya devam etmek istemedim çünkü epey etkisinde kalmıştım.

Yorum:

Kardeşinizin evlendiği sene yaşadığınız olayların tekrar etme olasılığı var. Bu sene sorumluluklarınızın arttığı bir sene olacak. Evlilik olabilir. Geçmişi gözden geçirin, neye karşı direnç gösterdiğinizi fark etmeye çalışın. Belki de mutlu olmadaktan korkuyor olabilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!