Rüyamda eski iş yerime gidiyorum

WorkplaceDesign.jpg

Rüya:

Rüyamda eski iş yerime yine eski iş yerimin bana tahsis ettiği beyaz araç ile gidiyorum üzerimde siyah bir tişört var. Araç ile işyerimin bahçesine giriyorum normalde iğne atsanız yere düşmeyecek yani o kadar kalabalık olan bahçede hiç kimse yok. Arabayı park edip iniyorum. Nerede bu insanlar diye soruyorum? Oradan bir ses herkes cenazede diyor. Sonra kafa mı yere eğiyorum ki yatağım bahçede yerde serili duruyor.

Yorum:

Eski işinize geri dönme isteğiniz var. Rüyanız, geri dönseniz de umduğunuzu bulamayacağınıza işaret ediyor. Bahçedeki yatak, eski işinizle alakalı başka bir iş fırsatını, bekarsanız evliliği işaret ediyor. Kuru inadınız var. İnat etmeyin.

Görsel: http://www.managers.org.uk/insights/news/2017/september/understanding-how-your-employees-work-is-the-key-to-supercharging-your-workplace-design

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!