Rüyamda evleniyorum

NG-marriage.jpg

Rüya:

Rüyamda bir erkekle evlenmek için hazırlık yapıyorum kuaföre gidiyorum sacimi yaptırdım eve gidiyorum evde amcam yemek başında elini öpüyorum orda herkesi ama o ev eski oturduğumuz yerde sonra saçıma bakıyorum saçım yarım kalmış tekrar yaptıracağım diyorum damat o ara geliyor boylu bir erkek takım elbiseli ama geç geliyor ailesi ilgili sorun olmuş kavga etmişler sanirim sonra eve gidiyoruz damat ile ben gerdeğe girmiyorum iki üç gün saten oda sormuyor ya abisi geliyor yada birileri bende sonra eşimin nereli olduğunu şüphe ediyorum babam nasıl verdi bu kişiye diye sonra bakıyorum karaman yazıyor il olarak sonra yakınlaşmak istiyorum oturuyp ama fırsat olmuyor .sonra bir aile onun sanırım kalabalık birileri bunlar bana oradakiler etrafı yikamami söylüyor bende seve seve yapıyorum yaparken zevk alıyorum o işten kendimi de isliyorum.

Sonra bir yürüyüş mu ne varmış ben elime karpuz almışım oraya vereceğim ama bir parti yürüyüşü ben yanlış partiye gitmişim oradan çıkıp insanların arasından geçip karpuzu taşıyorum çok ağır hemde sonra pazara gidiyorum kardeşimi gorursem taşıyalım Beraber diye oda yok orda eve götürüyorum mahallede Zübeyde abla ile karşılaştum bunu birine verelim dedim yada dağıtalim içini açtım bana kötü geldi rengi sonra Zübeyde abla onu sevdi tadı da iyimis dedi yediler yarısını

Yorum:

Rüyanız çok karışık. Düşüncelerinizin de karışık olduğuna işaret ediyor. Ne istediğiniz konusunda netleşin

Görsel: https://www.northgrenville.ca/live/municipal-services/marriage-licenses

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!