Rüyamda oğlumun eski sevgilisini gördüm

breakups

Rüya:

Rüyamda oğlumu ve oğlumun yeni ayrıldığı 3 yıllık sevgilisini gördüm kızı ve anneannesi malatyada ağırlıyorduk ben oğlum ve benim kızım gelinim olarak gördüğüm sevgilisi ve anneannesi için yatak açıyorduk bembeyaz bir yorgan çıkardım yalnız üstünde 3 5 tane delik oluşmuştu ben bu yorganı hiç kullanmadığım halde nasıl oldu dedim sonra gelin kızımla yorgana bir nevresim geçirip dikmeye başladık o bir taraftan ben bir taraftan diktik ve anneannesi sedirde güzel bir şekilde yatak yaptık acaba rüyam nasıl yorumlanır anneannesi vefat etmiş kızda oğlumdan ayrılır ayrılmaz nişanlandı

Yorum:

Oğlunuzun eski sevgilisiyle ilgili bir haber  alacaksınız. Artık bu olayla ilgili bilinç altınızdaki defteri kapatacaksınız. Belki karşılıklı helalleşeceksiniz. Oğlunuzu da yakında nişanlayabilirsiniz.

 

Görsel: https://blogs.consumerhealthdigest.com/taking-care-after-divorce-and-breakup.html

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!