Rüyamda sınavda eski sevgilimi gördüm

wedding couple sitting on green grass in front of body of water at sunset
Photo by freestocks.org on Pexels.com

Rüya:

Hocam bu rüya arkadaşıma ait. 26 yaşında, çağrı merkezi çalışanı bekar bir bayan. Rüyada bir sınava giriyormuş ve sınavda eski sevigilisini görmüş. O da Arkadaşıma bakarak gülmüş. Arkadaşım onu görmemek için lavaboya gitmiş ve bu sebepten ötürü sınava iki dakika gecikmiş. Tabii ki sınav görevlisi içeri almamış. Bunun üzerine eski sevgilisi de gülerek “Ben gördüm, erken geldi. Beni gördüğü için gelmedi” demiş ancak yine de görevli sınava almamış. Sınav binasından çıkarken de kapkara giyimli bir bayan görmüş. Kocaman beyaz gözleri olan zenci bir bayan.

Yorum:

O kapkara giyimli kadın, tuttuğu yası temsil ediyor(sevgilisinden ayrılmanın yası). Artık sevgilisi ile olan geçmişini kafasında bitirdiğini ve, ikinci şansını değerlendirmesi gerektiğine işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!