Rüyamda kale gibi bir şey var

ruyamda-kale-gibi-bir-sey-var

Rüya:

Böyle bi kale gibi bişey var mescid gibi biyermiş içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Bi tane kapısı var böyle merdivenle çıkılıyor. Kapı hep açık şeyh bana diyo ki ben gidemem oraya sen bi gidip bakarmısın gördüklerini bana anlatırmısın diyo. Ben bide yanımda biri daha var hatırlamıyom kim olduğunu. Merdivenleri korkarak çıkıyorum bi kale gibi biyer. Neyse kafamı uzatıyorum içeri cami avlusu gibi ama büyük cami. 4 köşesinde zebaniymiş bi kaç kişiye eziyet ediyolar. Başta arkamı dönüyorum. Sonra gizldien izliyorum yüzlerini görmediğim zebaniler var. İnsanların başlarına vuruyolar. Sonra bu olanları koşa koşa şeyh dediğim adama yetiştiriyorum. Gördüklerimi anlatıyorum. Tamam niye beni çağırdıklarını anladım diyo. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

Yorum:

Görünürde hayırlı ve güzel bir başlangıç yapacağınızı zannettiğiniz bir teklif alacağınızı, bunun gerçekte sıkıntılı ve zahmetli olduğu rüyanızda malum olmuş.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!