Rüyamda 6 kişi oturuyoruz diğer çiftlerin sevgilileri yanında

pexels-min-an-853168

Rüya:

Rüyamda 6 kişi oturuyoruz diğer çiftlerin sevgilileri yanında benimki bana yaklaşmıyor bile o arada gök yüzüne bınaktım gökyüzünden el şeklinde bir şey indi üzerime ve sanki sabun köpüğü gibi üzerimde eridi gitti ama onu sadece ben gördüm. tekrar gökyüzüne baktım masmavi tertemiz yıldızlar yanıp yanıp sönüyor sağ tarafta güneş yanıp yanıp sönüyor, sol tarafta 2 tane ay hem dairesel hareketler yapıyor hem de yanıp yanıp sönüyor gökyüzünde cümbüş havası vardı resmen. gökyüzündeki bu durumu 6 kişi hep beraber gördük ama

Yorum:

  • 6 rakamının anlamı: Evinizdeki ya da yakınlardaki değişikliği ifade eder. Ciddi bir karar almadan önce kişinin ailevi ve finansal durumunun iyice araştırılmasına dikkat çeker. Ayrıca kişinin ailesine daha sevecen, anlayışlı ve cömert olmasını tavsiye eder.
  • Yıldızlı gökyüzü: Mutlu olacağına ve şansının iyi olacağın işaret ediyor.
  • Güneş: Devlet başkanı, halife, baba, mal-mülk, güzel kadın
  • Ay: Eşinizin hakkınızda beslediği muhabbetin arttığına, işyerinizde düzen ve gelişmeye

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!