Kızımla bize özel dünyamız(âlem) var ve ona gidip geliyoruz

kizimla-bize-ozel-dunyamizalem

Rüya:

Kızımla benim bize özel bir başka dünyamız(âlem) var ve biz ona sürekli gidip geliyoruz. Bu bizim için normal bir durum. Ancak bu kez dünyanın sonu gelecekmiş ve kızım bir kez daha gitmek istiyor ama ben izin vermiyorum yine de gitmek istiyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu girmemesini ve tehlikeli olduğunu söylüyor yine dinlemiyor kızım. Büyük bir çukur ve çok derin önümüze çıkıyor. Kızım tam düşerken elimi uzatıyorum. Tutmaya çalışırken uyanıyorum. Tutup tutmadığını hatırlamıyorum. Tutamamanın telaşıyla uyanıyorum.

Yorum:

Rüyanız, iş veya aşk hayatında gereksiz risklere girmemeniz gerektiğini anlatıyor. Eğer risk aldıysanız, sonuçları sizi üzüp, yıpratabilir.

Bol bol sadaka verin, çocukları sevindirin ve dua edin.

 

 

Her şey gönlünüzce olsun

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!