İki muhabbet kuşu grimsi ve bir kanarya kuş ölü halde ters dönmüş buldum

iki-muhabbet-kusu-grimsi-ve-bi

Rüya:

İki muhabbet kuşu grimsi ve bir kanarya kuş ölü halde ters dönmüş buldum. İkisi bir kafeste digeri bir kafesteydi. Gecenin diğer yarısında yuksekten aşağı dogru hızla bir aprtmandan asagi doğru ogretmenevine dogru güya giderken dış cepheden inerken kendimi buldum ama bir balkondan içeri girdim ve burası yıllar once arkadaş olduğum ama uzun zamandır birebir görüşemediğim bir arkadaşımın eviydi..

16 eylul tutulmayla alakali midir bu rüyalar..
Tesekkurler…

Yorum:

Endişe, kararsızlık ve iç sıkıntısı yaşadığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Hayatınızda önemli olan birini ya da bir şeyi kaybetme ihtimaliniz var.

Hayatı algılama ve yorumlama açınızda değişmeler oluyor. Sonunda kendi öz benliğinizle buluşuyorsunuz.

Tutulmalar, bitişleri ve başlangıçları temsil eder. Bu yüzden tutulmanın da etkisi olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!