Dış ülkeye gitmişim çocuklarla ve ablamla çalışmaya gitmişim

dis-ulkeye-gitmisim-cocuklarla

Rüya:
Rüyamda dış ülkeye gitmişim çocuklarla ve ablamla çalışmaya gitmişim eşim de beni arıyor ama telefon çekmiyor. Orda ev tutmaya karar veriyoruz gidip ev bakıyoruz bir odalık olanlar ucuz ve çok eski evler orda başka ablamda orda misafirliğe gidiyoruz. Oğlumu tuvalete götürüyorum çok pislik var ve oradan da başka yere gezmeye gidiyoruz. Uçaktan ilk indiğimizde yabancı insanlar var ve orda insanlara işkence yapıyorlar. Birden kaza oluyor yerdeki insanlar hepsi diriliyor. Penisinden şişirilip öldürülüyordu. Kazada hepsi uyanıyor ve penisinden şu fışkırtıyor ve ayağa kalıyorlar. Yollar çok dar biz orda geziyoruz bir sürü tanıdık çıkıyor hiç yabancılık çekmiyorum ve bir arkadaş bayan benim oğlumu okula yazacağım deyince başka birini soruyor ve başarılı mı diyor bende sınıf birincisi diyorum yani oraya yerleşmeye gitmişim.

Yorum:
Zengin ve huzurlu bir hayat beklentisiyle, ülke veya şehir değiştirmeyi düşünüyorsanız, önümüzdeki yıla doğru olacak gibi lâkin, meşakkatli olacağa benziyor. Aceleci olmayın.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!