Annemi kanser olmuş hani ölüm döşeğinde derler ya o şekilde yatar halde gördüm

annemi-kanser-olmus-hani-olum-

Rüya:
Sanırım bundan altı ay kadar önceydi. Rüyamda annemi kanser olmuş hani ölüm döşeğinde derler ya o şekilde yatar halde gördüm. Annemin de zaten ağrıları vardı. Bu rüyanın peşine düştüm. Annemi doktor doktor gezdirdim. Henüz birkaç gün önce teşhis konuldu. Annem kansermiş. Daha önce de amcam kanserdi. Onu da rüyamda ölüm döşeğinde gördüm. Amcam iyileşti. Rüyam hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum:
Rüyası olduğu gibi çıkanlar genelde doğru sözlü insanlardır. Sizinki böyle olmuş olabilir. Muhtemelen ani bir kayıp yaşamış olabilirsiniz. Bu da sizi tedbirli olmaya yöneltmiş olabilir. Acil şifalar dilerim.

Rüya Yorumları için daha fazla

ruyada-sevdigim-cocukla-tersin

Rüyada Sevdiğim Çocukla Tersine Dönen Duygular

Rüyamda sevdiğim çocukla konuşuyordum, her şey tersine dönmüş gibiydi. O benden hoşlanıyor gibi görünüyordu, ama ben soğuk ve kısa mesajlarla cevap veriyordum. İşlerimiz vardı, ama iletişim kopmamalıydı.

ruya-yorumu-araba-kaya-parcala

Rüya Yorumu: Araba, Kaya Parçaları Ve Kesici Makine

Rüyada araba ile yolculuk yaparken kaya parçalarının yolu kapattığını görmek, hayatınızda karşılaştığınız engelleri simgeler. Kesici makine ise riskli bir durumu işaret edebilir. Detaylı rüya yorumu için okumaya devam edin.

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!