Rüyamda arkadaşlarımla bir tatile çıkmıştık ve kıyamet kopuyordu

ruyamda-arkadaslarimla-bir-tat

Rüya:
Rüyamda arkadaşlarımla bir tatile çıkmıştık. Bir deniz kenarındaydık ve birden denizin biraz uzağında sadece bir bolumu kaynıyormuş gibi çok yavaşça önce içe gömüldü. Daha sonra yavaş yavaş tek bir yer fokurduyor gibi baloncuk halinde yukarı çıkıp patladı ve ben arkadaşlarımdan bir kaçıyla kaçmaya başladım. İnsanlar hala seyrediyordu sonra denizdeki o yer birden kara delik gibi bir şeye donuştu kıyamet kopuyordu. Kaçmaya başladık arkadaşlarımla. O delik çok güçlü olmasa da bir şeyleri içine çekiyordu yer çöküyordu. Daha sonra diğer tarafta daha uzaktan denizin lavlarla kaplandığını söylediler. Sonra ben ve iki arkadaşım kaçmaya çalıştık. Bazı yerlerde insanlar hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlardı. Sonra tam bir binanın tepesine çıkacakken pencereden tekrar denizin önceki gibi fokurdadığını gördük. Hemen aşağı inip yol boyunca koşacaktık ki önümüzdeki yerden deniz taşmış dalgası üstümüze geliyordu. Dalga bizi bulunca üste çıktık. Bir arkadaşımı gördüm diğeri biraz daha uzağımızda ama göremiyorduk. Bağırdı, yüzerek yanına gittim onu da aldım bir evin duvarına yasladım. Her yer suyla kaplıydı, sonra uyandım

Yorum:
Ruhsal olarak farkındalıklarınızın arttığı bir döneme girmişsiniz. Bu da sizde içsel bir korku oluşturmuş. Ruhunuzun derinliklerine bakmaktan korkmayın.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!