Ölmüş oğlumdan para istiyorum ama vermiyor

olmus-oglumdan-para-istiyorum-

Rüya:
Ben rüyamda ölmüş oğlumdan para istiyorum ama vermiyor. Ama bu rüyayı hemen hemen her gece görüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.


Yorum:
Merhaba dertli anne. Böyle rüyaları yorumlamadan önce bazı sorular sorarım. Bu durumda soramadığım için kısaca şöyle yorumlayabilirim.
Oğlunuzun size kırgın olduğunu düşünüyorsunuz. İçin için suçluluk hissediyorsunuz. Muhtemelen onun için hayır hasenat yapmışsınızdır, dualar okutmuşsunuzdur.
Benim önerim; bunların yanında şunları da yapın:

  • Sevabı ona olmak üzere sadaka verin
  • Oğlunuza bir mektup yazın. Ona ne söylemek istiyorsanız içinizden geldiği gibi yazın. Ondan af dileyin. Bunu, sizi affettiğini hissedene kadar devam ettirin.

Sevgilerle.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!