Doğa üstü güçleri olan 3 kişiden yanımdaki bir kaç kişiyle sokak mahalle kaçıyorduk

doga-ustu-gucleri-olan-3-kisid

Rüya:
Rüyamda doğa üstü güçleri olan 3 kişiden yanımdaki bir kaç kişiyle sokak mahalle kaçıyorduk. Daha sonra ben tek başıma cadde de oturmuş çikolatalı pasta yerken bir tanesinin üzerimde uçtuğunu hissediyorum. Kafamı kaldırıp baktığımda beni fark ediyor ve üstüme hızlı bir şekilde uçarak çullanıyor. Saldıran kişinin ne yüzü ne eli kolu belli değil karartı şeklinde üstüme geliyor. Ben kapanıp 3 4 defa besmele çekiyorum. Kendi kendime telkinler ile güvendesin hissettirmeye çalışırken o kişi kayboluyor ve her yeri mavi renk görmeye başlıyorum. Hatta içimden olum böyle oluyor herhalde falan derken göğüs kafesimin içinde kalbimin çok yavaş atışlarını hissederek uyandım.

Yorum:
Çok yoğun ve yorgun bir dönemdesiniz. Mevcut ortamdan kaçma, uzaklaşma arzusu duyuyorsunuz. Yalnızlık ve ölüm korkunuz çok yoğun. Rüyanızda bu korkularınızla yüzleşmişsiniz.
Rahat olun, şansınız açılıyor.


Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!