Annem ile bana elbise bakıyorduk

annem-ile-bana-elbise-bakiyord

Rüya:


Annem ile bana elbise bakıyorduk. Ben tam turuncu bir elbise giydim. Münir Bey ve Taha içeriye girdi. Ben turuncu elbiseyle Münir beyin yanına gittim. “Beyim ben sizinle tanışmak istiyorum” dedim. Gülümsedi, elini uzattı. “Zaten Malatyalıyım” dedim. Ellerini defalarca öptüm. “Öp, korkma” dedi. Derken oda benim elimi öptü gülümseyerek. Sonra ben yine onun elini öpmeye devam ettim. Taha bana kızar gibi oldu bir yerde, Kutay geldi. Taha beni Kutay’dan kıskandı gibi bir şey oldu. Sonra abim, İrem ve beni almaya geldi Münir bey bizi arabasıyla eve bırakacaktı arabasında yer yoktu evimiz zaten şurası dedik yok oturun dedi arabada yer yoktu bagaja oturduk. Eve geldik, dayım Münir beyi gördü. Koşarak elini öptü patikle (Malatya kayısı patiği ) uğraşıyordu. Yüzünü saklama dedi dayıma yüzü kirliydi. Münir Bey “böyle bir kızım olmasını isterdim” gibi bir şey dedi beni kast ederek. Ben camdan anne koş Münir Bey geldi dedim annem geliyordu. Sonra İrem dayıma baba Münir beylere arabayı verelim dedi. Münir Bey mahcup oldu çok kibar bir adamdı annem geldi oturdu çay içildi uyandım

Yorum:

Kendinizde memnun olmadığınız yanları değiştirme ve daha sosyal bir hayat arzunuzun gerçekleşeceğine, güvenilir ve saygı duyulan biri olmaya ve yaptığınız işlerde takdir kazanmaya, sağlık sorunları var ise iyileşmeye, manevi olarak güçlenip huzura kavuşacağınıza, evlenme çağındaysanız şöhretli biriyle evlenmenize işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!