Rüyamda alt ön dişim sallanıyor

ruyamda-alt-on-disim-sallaniyo

Rüya:

Rüyamda alt ön dişim sallanıyor elimle kontrol ederken düşüp elimde kalıyor onu yerine yeniden takıyorum sonra alt çenemdeki bütün dişlerim sallanıyor ve hepsi etrafıma dökülüyor. Yerlerine tek tek takmaya çalışıyorum. Bazı dişlerimin yerine yenileri çıkmış ama onların üzerine de düşen dişlerimi takmaya çalışıyorum. Aynaya baktığımda yaşlı bir neneyim çok çirkinleşmişim alt çenemde hiç diş olmadığı için yanaklarım çökmüştü.

Yorum:

Bu rüya çevrenizden olan birini kaybetmekten dolayı yaşlılık ve ölüm korkunuzu tetiklemiş olabilir. Bununla birlikte genel olarak rüyada diş dökülmesi; uzun ömürlü olmaya, aileye yeni birinin katılmasına ve borç ödemeye delalet eder.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!