Rüyamda beni bir depoya kaçırmışlar

ruyamda-beni-bir-depoya-kacirm

Rüya:

Rüyamda beni bir depoya kaçırmışlar karşımda bir kalabalık var seni asıp 3 gün burada sallandıracağız diyorlar ağlıyorum neden ben bir şey yapmadım neden öldüreceksiniz beni diyorum korkuyorum kaçmaya çalışıyorum kaçarsan kezzap atarız diyorlar bacağıma kezzap atıyorlar ama bir şey olmuyor. Sonra kaçıyorum peşimden geliyorlar yemyeşil mandalina bahçeleri arasından geçiyorum bilmediğim birinin evine saklanıyorum. Halamın yanına gideceğim biraz saklanabilir miyim diyorum.

Yorum:

Kendine itiraf etmediğin suçluluk duyduğun bir şey yaşamışsın. (Bu senin suç olarak görmediğin fakat çevre tarafından büyük bir suç olarak görülen bir şey) Bulunduğun ortamı değiştirme isteğin var. Seni en çok anlayan ‘halan’ olmalı.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!