Rüyamda bir salgın hastalığın olduğunu görüyorum

ruyamda-bir-salgin-hastaligin-

Rüya:

Ben öğretmenim. Rüyamda ders sırasında okulda bir salgın hastalığın olduğunu ve epey öğrencinin karnı ağrıyarak kustuklarını öğreniyorum. Ben çocukları teselli etmeye çalışırken içimden de ben hasta olmam diye düşünüyorum. Tam bu sırada birden karnım ağrıyor ve iki elimi ağzıma tutarak sınıftan çıkıyorum. Ellerim kusmuk doluyor. Avucumdan sular sızmaya başlıyor ama kokmadığı için seviniyorum. Lavaboya gittiğimde dolu olduğunu görüyorum çaresizlik içinde olduğumu düşünüyorum. Utanıyorum ama çok kotu bir durum olmadığını düşünerek kendimi teselli ediyorum.

Yorum:

Yaşadığı hayat deneyimlerinden ve başkalarının hayat deneyimlerinden gereken dersi çıkartarak; verdiği uğraşlar sonucunda umduğu toplu kazanca erişeceğini anlıyoruz. Karın ağrısı zaferden önceki son zorlukları, birden olması çok çabuk zorlukların geçeceğini belirtiyor. Kendini çaresiz hissetmen, utanman manevi inancının güçlendiğini, kabule geçtiğini gösteriyor. Durumu olduğu gibi kabul edebildikten sonra, karşı koyma enerjini çözüme yöneltebilirsin.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!